TUINAANLEG Alkmaar

L`arbredevie is een gespecialiseerd bedrijf in tuinaanleg.

Wij zijn o.a. actief in Alkmaar, Noord-holland

Met tuinaanleg wordt bedoeld de algehele tuinaanleg vanaf de offerteaanvraag tot de oplevering van uw nieuwe tuin. Tot ons kunt u zich wenden voor de aanleg van uw klassieke, moderne, gemengde, design, Japanse of mediterrane tuin. Welk thema u ook kiest, L'arbre de vie staat garant voor een perfect afgeleverde buitenwoonkamer!

Stadium I. Grond en graafwerk
Voorkomende werkzaamheden bij tuinaanleg zijn onder andere Het grond en graafwerk; uw tuin wordt afgegraven met een kraan waarna de grond kan worden afgevoerd. Eventuele verlichtingskabels kunnen worden aangelegd.

Stadium II. Bestrating


In dit stadium wordt uw tuin op hoogte gebracht met stopzand waarna het straatwerk kan aanvangen met de door u uitgekozen bestratingmaterialen. In veel particuliere tuinen werd voorheen veel gekozen voor sierbestrating met betonproducten. Tegenwoordig ligt de nadruk vooral op het gebruik van natuursteen met name in het creëren van de moderne tuin waar men vaak kiest voor Belgisch hardsteen en chinees hardsteen. Tevens wordt in de moderne tuin steeds vaker gekozen voor bestrating met Schellevis producten, dit zijn betonproducten met een zeer moderne "look".

Stadium III. Beplanting en overige opdrachten

Wanneer het bestratingwerk is afgerond beginnen wij met het aanplanten van de gekozen beplanting en of graszoden voor een nieuw gazon. Het geheel kunnen wij completeren met het plaatsen van een schutting, vlonder, steiger of damwand. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor losstaande opdrachten als de bestrating van uw garagepad, terras, vijverbouw en het plaatsen van tuinhuisjes. Ook de levering van alle materialen kunt u aan ons overlaten.

Offerte
Wanneer u de exacte maten van uw tuin en de te gebruiken materialen van en voor uw tuin weet kunt u bij ons een online offerteaanvraag doen waarna u de offerte binnen een week van ons per mail of post ontvangt. Indien nog niet weet wat u wilt kunt u online tuinadvies krijgen via de website of kiezen voor een afspraak met onze vakman op uw locatie, deze spreekt met u de wensen door en geeft advies waarna u de offerte binnen genoemde tijd ontvangt. Aan het uitbrengen van de offerte zijn voor u geen kosten verbonden.

Ontdek " Groene" perfectie en vraag ook snel uw offerte aan bij L'arbre de vie, hoveniers & bestratingen!
Informatie aanvragen


CONTACT
L'ARBRE DE VIE
Zuidgouw 17
1645 PA Ursem
Tel: 072-5021000
E-Mail: info@larbredevie.nl